Digitaal magazine voor 17 basisscholen
15-Dec-2019

Digitaal Magazine voor 17 basisscholen. Al twee jaar lang zit ik als tekstschrijver in de redactie van het digitale magazine van Stichting Meer Primair, een onderwijsorganisatie voor christelijk e..

Langnekdino Camarasaurus, Naturalis
14-Dec-2019

Nog nooit had ik gehoord van de langnekdino Camarasaurus. Maar in opdracht van staalconstructiebedrijf Hoogeveen Staalconstructie schreef ik een artikel over alle uitdagingen die je als bedrijf te..

Fotoboek ‘Ondernemen en Creativiteit
27-Nov-2019

Fotoboek ‘Ondernemen en Creativiteit’ Fotograaf Martine Goulmy presenteert haar prachtige fotoboek ‘Ondernemen en Creativiteit’, waarin zij 110 nationale en regionale ondernemers op uitdagende..

RadboudUMC Nijmegen-diverse interviews
05-Sep-2019

Voor het RadboudUMC in Nijmegen schrijf ik regelmatig interviews voor diverse media. Zoals over de ingrijpende (ver)nieuwbouw op het terrein van het Radboudumc, de grote impact van E-health op zor..

Digitaal magazine Onderneem in
06-Jun-2019

Als vaste tekstschrijver van het digitale ondernemersmagazine ‘Onderneem in…’ heb ik al heel wat interessante Nederlanders mogen interviewen, zoals oud-staatssecretaris van Veiligheid en Ju..

Smart Mobility Metropool Regio Amsterdam
31-Oct-2018

Morgen woon ik op uitnodiging van Rijkswaterstaat het congres Smart Mobility Metropool Regio Amsterdam bij. Slimme mobiliteit en duurzaamheid in de regio staan hierbij centraal. Onderwerpen die oo..

Jubileumboek ARAG
13-Apr-2018

Vandaag mijn eigen exemplaar ontvangen van het prachtige knalgele jublileumboek 'Verhalen uit het hart' van rechtsbijstandsverzekeraar ARAG, waar ik vele bevlogen juristen, advocaten en mediators ..

Help! Het ziekenhuis verdwijnt.
20-Nov-2017

Samen met kennisdragers binnen ingenieursbureau Royal HaskoningDHV werk ik regelmatig aan artikelen voor vakbladen, magazines of hun eigen website. Vandaag hoorde ik dat ons artikel ‘Help! H..

Overhandiging 1e exemplaar boek aan Liliane Fonds
20-Dec-2016

Officiële overhandiging aan het Liliane Fonds van het 1e exemplaar van het boek 'Onbeperkt. De wereld aan mijn voeten' van auteur en volleybalcoach Peter Karreman. Ik mocht de redactie verzorgen...